Lila és zöld

Próbálkozom a pakolászással, több kevesebb sikerrel. Ma ezt gyakoroltam. Nézelődöm különböző blogokon, olyan szépséges oldalakat látok és persze klassz ötleteket. Szívesen venném a kritikákat, milyen lett ez az oldalam és persze hogyan tovább.
Köszönöm előre is!

You gotta be by Mistique design


Nézzétek csak, egy újabb gyönyörű készlet és egyéb más szépség, Mystique-Designs-tól!!



A hátterem és a fejlécem is innen van:

*** Download Here ***
Oldalam a QP-ből:


Margótól kaptam

Gondolt rám Juma - díjat kaptam Tőle ...

Geergos tervező csapatában Jumával CT csapattagok vagyunk. Nagyon kedves embert ismerhettem meg személyében, ha csak így virtuálisan is. Remélem, találkozunk személyesen is minél hamarabb!

Köszönöm a díjat, Margó igazán megtisztelő!!

A teendőim:
1. Ha valaki adja, én elfogadom ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek 6 másik blogot, akiknek átadom a címet.
5. Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba.
6. Megnevezem, hogy kitől kaptam és nagy színes betűkkel kirakom a blogomba.
-----------------------------------------------------------------------------
Becenév:
Sziszi

Lakhely: Baracs
Születési hely: Dunaújváros
Magasság: 165cm
Névnap: június 1.
Foglalkozás: adminisztrátor, jelenleg Gyed-en.
Testvér: 1 bátyám van
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelv: magyar - kicsi angol :)
Gyűjtemény: fotók, könyvek
Iskola: középiskola
Kedvencek: Családom, digitális scrapbook
Zsebpénz: ez jó:)) közös a kassza apával, zsebpénz a gyerekeké
Kívánság: Egészség és boldogság, egy egész Életen át!
Háziállat: Keti kutyánk 14 éves és törpehörcsög
--------------------------------------------------------------------------------
Akiknek tovább küldöm: ( Jaj de nehéz a választás! )
Geergosnak / Betti,
Briginek / Hékás,
Andinak / Kisnyul,
Küldeném még Jumának is és Evusnak is újra, mert Ők is megérdemlik!!

RAK Dtimy-től

Én pedig ezt az oldalt kaptam, Dtimytől az Sb-n, a kép egymásnak II. játékra, a neki elküldött fotómból. Nagyon szépen köszönöm, csodás oldal lett!!

Kép egymásnak 2.

Az SB-n újra indult egy kihívás, kép egymásnak 2. címmel. Nagyon örültem, hogy részt vehettem ebben a játékban. Nekem Kisnyul ( Andi ) fotójából kellett oldalt készítenem. A képen a gyermekei vannak, a Nyíregyházi Állatkertben készült a fotó. Andi, fogadd sok szeretettel az oldalt! Sokáig keresgettem az oldalhoz megfelelő készletet, végül Kacci design: Zoo készletére esett a választásom, ebből készítettem a fotóhoz az oldalt, íme:

Felhasználtam:

Happy birthday sweetie

Geergos legújabb készlete már kapható a Little Scrapland boltjában!
Nagyon aranyos kis szülinapos készlet és nagyon jó áron!!
Oldalaim, a készletből:

Adott fotó Hékásnak

Ismét alkottam egy oldalt az Sb-re, ezúttal Hékásnak készítettem.
Brigi, fogadd tőlem sok szeretettel!

Adott fotó Eagleszemtől

Ezúttal Eagleszemtől kaptam egy gyönyörű oldalt!
Nagyon szépen köszönöm, csodás lett!!
Az oldal a DST-n is megtalálható.

Amerikai foci


Nagy rajongója vagyok ennek a sportnak, annál is inkább mert a párom ezzel foglalkozik egy jó pár éve, a dunaújvárosi Gorillaz amerikai futball csapatban. Tavaly a Divízió 2 bajnokcsapata lettek, idén a Divízió 1-ben játszanak, reméljük itt is az aranyéremért. Most vasárnap pedig az Újpest Bulldogs ellen lépnek pályára. Jó kis meccs lesz, annál is inkább, mert a bevételt az árvízkárosultak kapják majd.
Gyertek, legyünk jó sokan!
Hajrá fiúk!!!

Vintage grace

Sky blogján találtam ismét egy csodás készletet.
Imádom ezt a stílust!

Felhasználtam :
Google fotót és

Élménybeszámoló

Itt vagyok meg vagyok! Sajnos egy jó darabig nem volt netünk, de most már van és igyekszem sűrűbben jönni. Minden kedves barátomnak köszönöm a hiányolást, igazán jól esett! Esténként pedig olvasgatok, kommentelgetek mert igen sok mindennel le vagyok maradva..Mondjuk annyira nem is baj, hogy nem volt net, mert végre itt a jó idő és egész nap kint vagyunk a gyerekekkel, nem sok időm lett volna netezni amúgy sem. Most van egy kis időm, gondoltam leírom mi van velünk mostanság. Pancsolunk, napozunk ameddig csak élvezzük! ;-) Jó ez a medence, apa hozta puha falú, vízforgatós, de ide éppen elég. Ha nagy a meleg már csobbanunk is! Voltunk az Állatkertben is Budapesten 1 hete vasárnap, vonattal mentünk, a gyerekek nagyon élvezték, de mondanom sem kell, mi is apával. Készült egy jó pár kép is. Megnéztünk 2 3D-s mozit is, olyan jó volt, Alíz alig akarta levenni a szemüveget amit kaptunk. Rex a kicsi dínó és a Őstengeri világ c. filmeket néztük meg ott, 3D-ben. Tegnap pedig a helyi élményfürdőt és uszodát látogattuk meg, pacsáltunk úsztunk jóóó sokat, Alízomat alig lehetett kikönyörögni ott is a vízből. Tegnap este pedig bográcsoztunk, jó kis bográcsgulyást főztünk a sógoromékkal, itt vendégeskedtek nálunk a hétvégén. Nagyon jól telt ez a hétvége! A nagyok most Hajdúszoboszlón vannak 1 hétig, jövő hét szombatig nyaralnak ott. Larám pedig lassan 5 hónaposan hátról hasra fordul és vissza, olyan ügyes már. 6 kg és 63 cm-t mértünk legutóbb a tanácsadóban. Még mindig anyatejesek vagyunk, semmi pótlást nem kap a drágám, a dokinéni tanácsára, de Én is úgy veszem észre még elég neki a tejcsi, szerencsére jó sok van még mindig. Nem is ragoznám tovább a szót, beszéljenek a képek helyettem, íme:









Flower Fairy

Geergos másik készletét a Cayscreation designs polcán találod, 1,30euróért. Ez olyasmi fantasy készlet, szerintem nagyon szépre sikeredett ismét! Gratulálok Betti!
Az Én oldalam a készletből:


Summer sun

Geergos készlete megjelent a
boltjában és most akciós! 45% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, 2 Eu, helyett 1.10 Eu-ért kapható!

Oldalaim:



Újra itt

Újra jelentkezem, hosszú idő után. Már hiányzott a scrapbook, jó sok mindennel le is vagyok maradva, de igyekszem bepótolni. Sajnos nem volt netünk több mint 1 hétig. Annyira nem is baj, mert végre itt a jó idő, sokat vagyunk kint a gyerekekkel. Van egy medencénk, abban pancsolunk naphosszat, szinte mindig ha tehetjük. Rengeteg levelem jött össze ez idő alatt, Gerbitől is kaptam, benne egy oldallal lepett meg ismét. Ezúttal is köszönöm Neki itt is!! Íme: