A gondolat teremt. Kívánj!!!

Minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikusan, de van négy nap az évben, amikor minden teremtés 10 milliószoros erővel hat: gondold meg, mit kívánsz, mert ilyenkor könnyen valóra válhat álmod. A dharmacsakra nap a tibeti és a maya kultúra nagy karmikus ünnepe. Idén február 28-án, május 27-én, július 15-én és október 29-én arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben, mert a gondolat teremt és az energia vonzza a hasonló energiát.
buddhism

Az energia vonzza a hasonló energiát

Mi is ez a tízmilliószoros nap, amiről mindenki pusmog? A havi két alkalom mellett, amikor a Hold állása miatt minden teremtés százszorosan hat, évente négy „tízmilliószoros nap” is van a tibetiek szerint. A tibeti („nagy”) Buddha-napoknak tulajdonítanak ekkora karmikus erőt: sorrendben ez az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. (Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja február 25.) Bármit gondolsz és teszel ezeken a napokon, 10 milliószor több energia helyeződik megvalósulásukra. A több ezer éves megfigyeléseken alapuló elméletet a feng-shui hívei is átvették.

Ezen a négy napon, a dharmacsakra napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban, mely a szívcsakrával rezonál. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk, ez a karma lényege. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. A statisztikák szerint újhold és telihold napján mindig több a bűnözés, a baleset, a szülés, és az ember gyakrabban cselekszik meggondolatlanul, érzelmi alapon.

tibet

Teremtsd meg magadban a jövőt!

Hogyan használhatod fel a 10 milliószoros napokat arra, hogy boldogabb és sikeresebb légy? Ha valamit szeretnél elérni, „teremteni” – legyen az pozitív kisugárzás vagy egy jobb jegy a suliban – , ezeken a napokon mindenképpen gondolj rá sok-sok pozitív érzelemmel! Hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy kitűzött célod sikerült: vizualizálhatod, vagyis elképzelheted a srácot, aki tetszik neked (egyébként is 24/7 ezt teszed, ugye?), amint rád mosolyog, randira hív és te jól érzed magad vele, közben pedig minden szorongásod elmúlik. Fontos, hogy ne csak képeket vetíts magad elé, de a hozzájuk kapcsolódó érzésekre is koncentrálj! Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek, képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, lelki terhektől! Mindenkinek vannak olyan egész életét érintő lelki terhei, amiket nehezen visel. Lelkifurdalás, szégyenérzet, bizalmatlanság, zárkózottság – mindez természetes, a tibetiek szerint ugyanis aki fizikai testbe született a Földön, annak még van mit tanulnia önmagáról és a világegyetem karmikus törvényeiről. Ha negatív gondolatok merülnek fel benned, mondd ki hangosan: „elengedem a félelmet, a kishitűséget és az irigységet, szabad vagyok és boldog!” Hidd is el, amit gondolsz és mondasz, hiszen a nagy eredmények mindig a fejben kezdődnek. 
Forrás: Neon.hu

OKC_Sweet digi creations

Jelentkeztem egy OKC oldal elkészítésére is a DST-n, már el is küldtem az oldalt.:
Íme a készlet:

Az oldalam pedig:

Le Petit scrap_Qp

Le Petit scrap készletéhez Bijou készített QP-t,  ide kattintva le tudod tölteni.

MegaCollab_Premier Froids

A Digi-Boutik MegaCollabja a tiéd lehet, csak kattints ide.
Az Én oldalam a Collab készletből:

Le Petit scrap_Couleur natural

Színes virágos készlettel jelentkezett Le Petit scrap, igazán tavaszt idéző hangulatban, most ebben a borongós őszben íme:
A készlet megvásárolható a Digiscrapbookingban.
Az Én oldalam:
 

Őszi scrap papírok Le Petittől

Itt van az ősz itt van újra..
Ebből az alkalomból Le Petit scrap csodás őszi papírokat készített. 
Megvásárolni a Digi Boutikban és a Digiscrapbookingban  tudod

Marilou Ct call

Pancsikánál olvastam egy felhívást, ahol is Marilou Ct tagokat keres csapatába. 
Gondoltam jelentkezem ide is, hátha...Köszi Pancsika!
Csodás készletei vannak Marilounak.
Ha kíváncsi vagy a munkájára, néz körül a blogjában.
Most olvastam a e-mailom, felvett a csapatba, úúúgy örülök!!

Cewe_74.

A Cewe 74. kihívására készítettem ezt az oldalt. A szerelem a téma, nagyon szép készlettel. Öröm volt belőle alkotni. A fotón ki más is lehetne mint a párom és Én. Love forever!
 Az oldalam:

Le Petit scrap_Cu papírok

Le Petit 2 Cu-s papírcsomagot készített íme:


A csomag tartalmaz 5 papírrt (. Jpg, 300 dpi, 3600 x 3600).


A csomag tartalmaz 5 papírt (. Jpg, 300 dpi, 3600 x 3600).
Megtalálható:

Julia Design_Blue passion

Julia design egy igen szép készletet alkotott ismét pasztell színekkel, virágokkal. Klassz volt ebből dolgozni, nagyon szép elemekkel teli készlete ismét:
Julia készletét megtalálod a Scrap-Wishes kínálatában.
Az én oldalam a készletből:

Le Petit scrap_Enchanted Ocean

Le Petit csodás óceános készletet alkotott, csodás vízi világot készíthetsz az elemekből.:
Megtalálod a Digiscrapboutik kínálatban.
Az Én oldalam a készletből:

Forest háttér

Annyira tetszik ez a készlet,

gondoltam készítek egy hátteret is belőle:

Kódja:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtM-l6yFZaH-KlSzVZi_m1BUO-1EH9fmqw6tS0tBjbFj_YSSv_c_m8hMX2o7SYPo0bsOPq1ZnQ_YQh0mVEr3Y33EhyOGEzVpSQcMLyNiGGnWxVBNR51lII4Lry0kOj1DxW3PUct5lcv6a3/s1600/foresth%C3%A1tt%C3%A9rj%C3%B3.jpg

Birthday blog candy

Joey a 30. szülinapja alkalmából blog candy-t készített. Jelentkezz, hátha tiéd lehet ez a szuper csomag! Határidő: október 29.

Happy birthday Joey!

Ajándék kis album_ÉvaJudittól

Nagyon kedves barátnőt ismerhettem meg személyében, igazán ügyes és sokoldalú. Szeretem a stílusát is. ( Vintage) Rengeteget segített nekem a digitális scrapbook készítésében és azon belül is egy nagyon jó programmal ismertetett meg és tanította meg nekem használni, ez a PhotoFiltreStudio. Ezzel a programmal készítem azóta is az oldalakat. Köszönettel tartozom Neki ezért is. Mostanában igaz nem nagyon volt időm és alkalmam vele beszélgetni, de ma nagyon örültem, hogy hosszú idő után sikerült újra! ÉS! Kaptam tőle egy fantasztikus meglepit, amit igaz már láttam korábban a blogjában, de nem mertem arra gondolni, hogy ez az ajándék akár az enyém is lehetne, pedig IGEN!
ÉvaJudit, nagyon szépen köszönöm itt is!!!
Íme a kis album, szerintem gyönyörűűű!! :


Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy
Nagyon Boldog születésnapot kívánjak Neki!
Még sokat-sokat!!


Kép egymásnak 6.

Ismét játszottam, nagyon jó kis játék az Sb-n, immár 6. alkalommal kellett egymásnak oldalt készíteni, Didó játékában. Én Darinkának készítettem egy őszi oldalt, annyira jó kis képet küldött hozzá, gondoltam "erdősbe" készítem el. :) Darinkának sok szeretettel:
Nekem pedig Krysty készített egy csodás oldalt!
Köszönöm szépen! :


Kiki Halbert_Burst Into Spring collab

Kiki Halbert tavaszt idéző készlete,
kapható a Funky Playground boltjában:

Az oldalam a készletéből:

Le Petit scrap_Cu pack

Ha szeretnéd ezt a csomagot akkor kattints ide.
Ne felejtsd, hogy ez Freebie!

Le Petit scrap_Walk in the forest

Ismét egy csodálatos őszi készlet Le Petit scrap-tól, gyönyörű erdei elemekkel, állatokkal íme:
Mától megtalálható, a Digiscrapbooking kínálatában.
Az Én oldalam a készletből, ami egy kicsit fantasy-ra sikerült;-):


Segítsünk!!


A vörösiszapkatasztrófa helyszínére indul még egy kamion. Egy ismerősöm kérte segítsek a szervezésben, Én azonnal igent mondtam! Megszervezett Ő is egy nagy kamiont, ami a felajánlott adományokat eljuttatja a helyszínre. Már érkezik ide is a segítség, akinek módjában áll és tud segíteni, szívesen fogadják, had teljen meg az a kamion is! Segítsünk mi is a rászorultakon! Biztos helyre mennek az adományok. Kérem, aki tud segíteni írjon az e-mailomra és Én továbbjuttatom azonnal az illetékesnek. Köszönettel vesznek mindent, ásványvíz, fertőtlenítőszerek, tartós élelmiszerek stb. KÖSZÖNJÜK!!

Kiki Halbert ünnepel!

Kiki Halbert mint designer a héten ünnepel, azaz 4 éve már hogy a tervezők sorába lépett.
Szívből gratulálunk Kiki!! Gyertek és ünnepeljetek Kikivel!
Katt a képre, a bővebb infóhoz! ;-)