B.Ú.É.K!! 2011.

 Véget ért egy év..kezdődik egy új! Mögöttünk a múlt, előttünk a jövő! 

Minden kedves barátomnak és blogtársamnak szeretnék-e pár sorral sikerekben, egészségben, szeretetben gazdag Boldog Új Évet kívánni 2011-re! 

Minden jót, üdvözlettel: Sziszi

"Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!"


"A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet."


Elmaradásaim...

Ezek az oldalak december 20-ra készültek, de sajnos idáig nem volt időm feltölteni. Most van egy kis időm, gondoltam megmutatom Nektek, íme:

Butterfly Design_Melody of Christmas készlete:

 Oldalam a készletből:

Marilou_Cold Days készlete:

 Oldalam a készletből:

Mellye Creations_My Little fairy Land készlete:

Oldalam a készletből:

Kicsi szünet

Sajnálatos módon a picurimmal Larámmal kórházba kerültünk. Tüdőgyulladással, köhögéssel és magas lázzal. Ma jöttünk haza. Még nem teljesen gyógyult, itthon is kell még adnom a gyógyszereket, de legalább Karácsonyra hazajöhettünk. Le is maradtam sok mindenről, de most a picikém egészsége mindennél fontosabb. Ha tudom, bepótolom a lemaradásaimat. 

Ezúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy Minden kedves barátomnak, blogtársamnak csapattársamnak  és Mindenkinek aki olvasgatja blogomat , hogy  

Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyt kívánjak!! 
Sok-sok szeretettel!!

Le petit scrap - Colombious

Yohann legújabb készlete igazi tavaszt idéző hangulatú, virágokkal madárkákkal. Nagyon jó volt ebből alkotni, szinte érzem a tavasz illatát ebben a nagy hidegben.:) Íme a készlet:

A készletet az alábbi boltokban vásárolhtod meg:


Az Én oldalam a készletből:

Marilou - Mon beau sapin

Marilounak is megjelent ez a csodaszép Karácsonyi készlete, íme:
A készlet az MCD kínálatában található.
Az Én oldalam a készletből:
A fotón kicsi lányom Lara:)

Ezüstvasárnap

Gyertyát gyújtottunk Mi is, Advent 3. vasárnapján. Már csak pár nap és itt van az év legszebb Ünnepe a Karácsony. Nagy a készülődés nálunk is. Alízom nagyon imádja mikor gyertyát gyújtunk, Ő az első és mindig el akarja fújni. Larámnak ez lesz az 1. Karácsonya, kíváncsiak leszünk. Az Adventi koszorú csak "félig" saját szerzemény, a tavalyit újítottam fel az idén egy pár aprósággal.
Az Adventi koszorúnk:



X factor vs Megasztár

Jó kis hétvégi programok ezek a tv-ben, pláne hogy mindkettőt szeretem. Igen is szükség van a tehetségekre és az új hangokra Magyarországon. Jól tette Friderikusz Sándor, mikor közbenjárt annak érdekében, hogy ne egy napon legyen a két tehetségkutató műsor, ezzel a véleményemmel gondolom nem vagyok egyedül. Mindkét műsorban van kedvencem, fura mert a műsor elejétől kezdve mindkettőnél drukkoltam, hogy a kedvenceim legyenek a fináléban, sőt esetleg Ők lesznek a befutók is. Nagy drukk nekik!! Talán úgy alakul, bejön a megérzésem, ki tudja..
Az X Factorban nekem Takács Nikolas a nagy kedvencem, fantasztikus egyedi hangjával és már a "Hallelujah"-al elkápráztatott és tanúbizonyságot adott a különleges tehetségéről és utánozhatatlan hangjáról. A mostani adásban pedig szívbemarkolóan gyönyörűen énekelt:

A Megasztárban pedig a szintén fantasztikus hangú Kökény Attilának drukkolok! Amit a mostani adásban is énekelt, hihetetlen! A Könnyű álmot hozzon az éj, zongora kísérettel pedig felejthetetlen!!:

Butterfly Design_Racontes Moi

Babás, mesefigurás készlettel jelentkezett Ingrid. Ez a "mesekészlet" mától megvásárolható,

Az Én oldalam a készletből:

Le petit scrap - I Still Believe

Johann karácsonyi készlete már kapható a boltokban. Olyan aranyos elemek vannak benne, igazi meghitt hangulatú készlet ez, íme:

A boltok, ahol megvásárolhatod ezt a készletet:
Az Én oldalam a készletből:


Nanly Designe_Blue Christmas

Közeledik a Karácsony, az év legszebb Ünnepe. Sok szép készletet lehet találni különböző oldalakon, Ct-oldalimon is, de zömében pirosas-zöldes-aranyos elemekkel. Rengeteg szebbnél szebb karácsonyos oldalt láttam, egytől egyik csodaszépek. Viszont ez a karácsonyi készlet olyan visszafogott, pasztell kék fehér elemekkel tarkított, nem a "szokványos-Karácsonyos", ezért is tetszik annyira  Nanly Designe  készlete nekem is.



- LETÖLTHETŐ INNEN - 

Az oldalam a készletből:
ÉvaJudit is készített egyet, szerintem meseszép az övé is. Így segít nekem hogyan is pakolásszak, rendezzem az elemeket. Igaz maradtam az eredeti elképzelésemnél, kicsit ritkítottam az elemeket,  de megtartottam az oldalamat. Éviét azért teszem fel mert szerintem az elrendezése csudaklassz, íme:

Azur Scrap_árengedmény!!

Ebben a hónapban Azur a kiemelt designer a Coolscrapsdigital-nál.
40%-os kedvezménnylel vár a boltjában.
Íme:

Ez a "Pink" készlet a tiéd lehet, természetesen most ingyen!
Katt. a kép alatti szövegre és ha regizel az oldalon, már le is töltheted a készletet. 

Karácsonyi üdvözlőlap ÉvaJudittól

Igazi meglepetés várt ma a postaládámban. ÉvaJudit-tól kaptam egy messzép Karácsonyi üdvözlőlapot.  Majdnem elájultam mikor kibontottam a borítékot, annyira meseszép ez a lap!!
Köszönöm szépen!
Ahogy tudtam le is fényképeztem, bár a fotók minősége nem adja vissza az eredeti élményt, de azért igyekeztem láthatóan lefényképezni. Ahogy már korábban írtam,  kacérkodom a hagyományos scrapbook-al, ez után meg pláne kedvet kaptam egy ilyen oldal, vagy akár üdvözlőlap elkészítéséhez.  A kezdő készletem már régóta meg van hozzá, csak a "nekiállás az alkotáshoz ihlet" nem nagyon akaródzott összejönni.  Ez most megvan, úgyhogy ezt is Évának köszönhetem, hogy ilyen szépet küldött nekem így látom "élőben" mi is az a kézi scrapbook. Íme:





Mellye Creations_Noel Frappe a nos portes

Mellye ismét egy tündéres készlettel jelentkezik, immár Karácsonyi hangulatban.
A készlet mától kapható boltjaiban, íme:


Az oldalaim a készletből:


Wonderful Christmas_Le Petit Scrap

Johann egy csodás karácsonyi készletet kínál a boltjában, ami  a mai naptól megvásárolható!
Íme a készlet:




 

   

Az Én oldalam a készletből:


Mellye Creations pack


Letölthető innen:


Cu. csomag:


Letölthető innen:

Blogháttér

Mindig új és mindig más...Lehetne ez is a mottóm, mert folyton váltogatom a design-t. Igazából keresgélek és ami tetszik, gyorsan felteszem így nem állandó a blogrucim. Ezt a mostani hátteremet pedig kedvenc tervezőmtől, Mellye Creations-tól hoztam a fejléccel együtt. Íme a freebie, ami a kép alatti linkről letölthető:



(A Karácsonyi hátteremet pedig még pár nap és visszateszem, mert imááádom!! 
Köszönöm ÉvaJudit! ;-)

Kicsit másról..

Nem csak a scrapbook-ról..
Kedves blogtársamnál, Margónál jártam az imént és annyira meghatódtam a sorain...annyi szeretet és törődés sugárzik a szavaiból egészen meghatódtam. A mai rohanó világban igen ritkán adatik meg, hogy valaki ennyire őszintén és teli érzelmekkel írjon, csodálom nagyon.
Sok mindenen gondolkozom Én is mostanában, többek közt azon is, hogy szavakba öntöm Én is  a gondolataimat. A Család és a napi munka mellett  megfogalmazni és leírni, ami már "belül" nem fér el...Most így vagyok Én is...
Nagyon sokat számít nekem is  a Családom. A gyermekeim mosolya, szeretete rengeteg energiát ad. Mindennél többet ér ha őket boldognak és egészségesnek látom. A "kicsik" sajnos betegek voltak a napokban ami egy kicsit elszomorított, még nem teljesen gyógyultak, de már a "nehezén" túl vagyunk. 
Az első hónak nagyon örültünk, csak sajnos hamar elolvadt. Sebaj, lesz még hó az idén! Sok minden történik velünk mostanában. Készülünk a Mikulásra és lassacskán az év legszebb Ünnepére is, a Karácsonyra. Nagyon várjuk Mi is! Közben pedig, a nagylányom középiskolai felvételire is készül. 10-éig kell leadni a papírt, hol írja meg a központi felvételit. Nagyon izgatottak vagyunk ez miatt is. Rengeteg dolog foglalkoztat egyébként, lehet ez miatt is egy kicsit szétszórt is vagyok, de igyekszem odafigyelni amennyire csak lehet..

És megint a hobbim..Imádom a scrapbookot de nagyon. Kikapcsol és örömmel tölt el hogy alkothatok, ha pedig még tetszik is az oldalam, az sikerélménnyel tölt el. A kreatív csapatokba lenni pedig nagy kihívás és felelősség is egyben. Tartani a határidőket, beküldeni az elkészült oldalakat, publikálni stb. De imádom csinálni. Örülök, hogy egyáltalán Én ilyen csapatokban benne lehetek. Nagyon sok segítséget kapok amit igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni. Bizony van amikor nincs kedvem még ehhez sem, ilyenkor hagyom az egészet és elgondolkozom...Ilyenkor bizony előjön az a bizonyos "alkotói válság"...jobbnak látom ilyenkor, ha bele sem kezdek, mert úgy sem lenne belőle semmi jó dolog....Van így az ember nem igaz?
Egyszóval most ha nem is mindent tudtam megfogalmazni és leírni, de jó volt egy kicsit kiírni magamból és nem csak az "oldalaimat felpakolni"...Köszönöm hogy itt jártál és elolvastál...

 Íme egy pár kedvenc idézet:

"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az Életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az Élet."
(Schwindt Angela)


“Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.” (Marie Curie)

“Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.
Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz!
És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.”
(Will Rogers)