Elkészült oldalak..kis szünet

Egy kis ideig nem leszek..Nincs időm..kedvem...türelmem sem a bloghoz, sajnos a scrapbook-hoz sem. Kell egy kis idő amíg feltöltődök és újult erővel szeretnék visszajönni ide. Nem alakulnak jól a dolgaim ezért inkább úgy döntöttem, szünetet tartok. Addig is fogadjátok tőlem szeretettel ezeket az oldalakat, ezzel még tartoztam, ha már elkészültek gondoltam megmutatom. Minden jót kívánva búcsúzom remélhetőleg csak egy kis időre. Üdvözlettel Mindenkinek: Sziszi
Oldalak ebből a készletből:
 Oldalam a készletből:
 Oldalak ebből a készletből :

Cewe heti kihívásra

Igazán jó kis kihívás várt a Cewe-n. Névjegykártyát kellett készíteni. Igaz nem ATC, de alapjában ami kell egy névjegyre, szerintem benne van. Köszönöm a lehetőséget Krissz.

OKC oldalak

Jelenteztem egy OKC-ra is, nagyon szép készletet kaptam, kíváncsian várom hogy is alakul majd a válasz.
Íme a készlet :

 Az oldalaim a készletből:

Azur Scrap_Quite Time

Azurnak ezt a  készletét még nem mutattam meg, az oldalamat már megcsináltam hozzá, a bejegyzés valahogy lemaradt. De most pótolom, íme:
A készlet kapható a Scrapbirdben, a  
Az oldalam a készletből:
DST-GSO by Totka  

Azur Scrap_Looking Foward

Azur egy igazán romantikus, virágos készlettel jelentkezett ismét. 
Nagyon szép elemekkel gazdagított készlet ez, íme:
A készletet megtalálod a Digidesignresortban. 
Az én oldalam a készletből:

Le Petit scrap_Mademoiselle

Johann egy igazán csodás, finom, romantikus készlettel jelentkezett. Imádtam vele dolgozni, íme:



A készlet ebben a 3 boltban kapható:



Az Én 2 oldalam a készletből:

Éveleje és a negyedik x

Így éve elején sok mindenki számadást készít a múlt évről és ezt-meg az megfogad az idei évre. Én nem teszem, egyszerűen csak teszem a dolgom, ennyi. Sok rossz történt a múlt év végén, nagyon nehezen éltük meg. Anyagiak, betegség...de nem ragozom. De ennek is meg volt az oka úgy gondolom, mint mindennek ami velünk történik. Így kell elfogadni, túl kell lenni rajta és pozitívan kell a dolgokhoz hozzáállni. Próbatétel annyi biztos. Ha kesereg az ember, hisztizik, önmagába fordul azzal semmit nem old meg nem javít a helyzetén, csak rosszabb lesz neki is és a környezetének is. Annyit azért kigondoltam erre az évre, hogy mindenben fontossági sorrendet készítek és csinálok, nem kapkodok, nem leszek szétszórt...sajnos az voltam. Megfontoltan inkább egy dolgot megcsinálni rendesen, mint mindenbe belevágni és összecsapni azt. Így vagyok a Ct-kel is..Nagyon szeretem csinálni, de nem mindig van időm mostanában erre és sokszor kicsúszok a határidőből ez miatt. De a körülöttem lévő dolgokra inkább többet fordítok és ha azok rendben mennek, jöhet a scrapbook. Lehet ez miatt el fogom veszíteni valamelyik tagságomat, de azért fogom készítem továbbra is az oldalakat, max. nem mindegyik lesz kész határidőre..Na lehet ezzel is sokat vállaltam be, de nem szeretném egyenlőre egyiket sem otthagyni. Olyan kedvesek és megértőek velem a fórumokon, bízom benne hogy maradhatok velük még sokáig. Olyan jól esik mikor egyik-másik oldalamra pozitív visszajelzést kapok, persze a negatívból is sokat tanulok, bizony ám! 
Más...így közeledvén a "negyedikikszhez" (31-én...húúúúú) próbálok jobban odafigyelni a környezetemre. Nem mint ha eddig ezt nem tettem volna meg, csak most még jobban szeretném és minden tőlem telhetőt megteszek ezért, hogy ez sikerüljön. Mind a Családra, mind a barátaimra értem Én ezt. Eddig is őszinte voltam, sokaknak ez nem is tetszett. De ami a szívemen az a számon. Nem szeretem a kétszínűséget egyáltalán, a hazugságot meg végképp nem. Akik a barátaim és szeretnek azok így is szeretnek és mellettem vannak. Akik meg "érdekből" azokat szépen lassan leépítettem. Nem kötelező semmi sem. Nem csak akkor kell barátnak lenni amikor jól megy a szekér, hanem akkor is amikor bajban van az ember. Nekem ez természetes...sokaknak nem az...Egyszóval nagyon sok mindenhez és mindenkihez másképp állok hozzá, alapvetően optimistán aztán majd meglátjuk..Remélem az idei évünk minden szempontból szerencsésebb lesz mint a tavalyi.
Nagyon boldog és békés új évet kívánok minden kedves barátomnak, olvasómnak az idei évre.
Üdvözlettel: Sziszi

Butterfly Design_Because of You

 Butterfly Designs új készlete a Because of You címmel, 
mától kapható!
Nagyon szép lila hangulatú készlet!


QP

Clusters

Az Én oldalam a készletből: