Azur_London my love

Imádom Azur készleteit. A mostanit meg azért mert London az egyik kedvenc városom. Azt hiszem még lesz másik oldal is, nagyon szeretek Azur készleteiből dolgozni, nagy kedvencem.
 Oldalam

RAK Mariloutól

Marilou egy nyerési lehetőséget biztosít a számodra, csak látogass el a blogjára. Ha üzenetet hagysz április 10-ig és ha rád mosolyog a szerencse,  akkor megnyerheted ezt a ma megjelent fantasztikus készletét.


Marilou_Colour of life

Itt is még maradtam Ct-tag. Marilou igazán kedves megértő velem, megírtam neki miért nem voltam sokáig. Nagy örömmel fogadtak a csapatban ismét. Szeretem a készleteit, színesek vidámak. A legutóbbit is sikerült "megszereznem" amiből szintén készült egy oldalam. Sajnos a készlet PV-jét nem tudom megmutani, de az oldalamat igen, íme:

 

Újra itt vagyok

BettieScrap-nál még maradtam Ct-tag, készítettem is egy oldalt a most megjelent készletéből. Megmondom őszintén, jól esett alkotni, "nemagyalni", lekötött egy kicsit és kikapcsoltam. Magamban elgondolkodva a szépre és a jóra tekintve alkottam meg ezt az oldalt. Köszönöm Betti a lehetőséget!







Oldalam a készletből:

Köszönet

Rengeteg kedves üzenenetet kaptam. Nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segít nekem ezekben a fájó napokban. Szívből örülök, hogy ilyen sokan mellettem vannak és fogják a kezem, erőt adnak elviselni ezt a borzasztó fájdalmat. Édesanyámat 3 éve veszítettem el, most édesapám. Felfoghatatlan...Sok mindent kell most intéznem, a temetést, a személyes dolgokat, a hagyatéki ügyeket, a lakás dolgokat... A testvérem is beteg...kórházba került. Én még bírom...muszáj. Mindent nekem kell intézni, húzós napjaim vannak. Úgyhogy nehezen, de sajnos mozgalmasan telnek napjaink, nem könnyű de sajnos ez van, nem tudunk most mit tenni, erősnek kell lenni. Legalább is nekem, nem roppanhatok össze, már csak a gyerekeim miatt sem..Az Élet megy tovább...Borzalmas nagy erő, kitartás és iszonyat energia az ami most nekem, nekünk kell ezekben a napokban. Remélem, bírni fogom..nagyon nehéz...Köszönet mindenkinek mégegyszer hogy gondoltatok rám! Igyekszem és bírni fogom!

Elment.....

Édesapám....nyugodj békében....
"A friss gyásznak finom éle van, elmetszi az idegeket, lehasít a valóságról; ha éles a penge, az igazi kegyelem.
Amikor ez az él idővel eltompul, az igazi fájdalom csak akkor áll be..."
Christopher Moore
"A világon a második legrosszabb az, ha meghal, akit szeretsz.
Az első legrosszabb, ha engeded úgy fájni, hogy te is meghalsz - itt belül..."
Darren Shan
Most nem tudok mit írni...fáj...nagyon...itt legbelül....

Tavaszváró oldalam

Brrrr...de hideg van odakint, így március elején! Jó lenne ha már jönne a tavasz. Vele együtt a megújulás, feltöltődés, meghittség. Személy szerint nekem nagyon hiányzik már, ez a kedvenc évszakom. Imádom a tavasz illatát,a madarak csicsergését és ahogy a növények újjáélednek. Remélem, már nem kell sokáig várni rá. Tavaszváróként készítettem is egy oldalt, fogadjátok szeretettel, íme:
Felhasználtam: Marilou_Rose'mantique pour le készletéből

Egy új oldalam

Nem tudtam aludni..gondoltam készítek egy oldalt. Hú de hányszor kitöröltem, összeraktam. Aztán még is sikerült. Íme az oldalam:
Felhasználtam: Geergos ( BetsieScrap) és Butterfly elemeket