Digimorfózis 2.

Egy újabb kihívásnak lehettem részese, az SB-n. Mörjike játékára nagy örömmel és várakozással készültem. Köszönöm, hogy a részese lehettem! Jövök a következőre is!! 

Mutatom az oldalam:


" Éva feladata Sziszinek: legyen az oldalon egy nagyonnagyon nagy, kékszínű virág! :-) Akár rajzolt, akár horgolt, akár elevennek tűnő! :-D "

Hallo Halloween There_BettieScrap

Bettie legújabb készlete is a Hallowen jegyében készült, amit már megvásárolhatsz a lenti boltokban. Ez az "ünnep" hozzám nem igazán áll közel, de maga a készlet azért vidám de egyben ijesztő is, BOOOOO :))))
Hello halloween there! 
A készlet tartalma: 8 papír és 44 elem.

http://i42.servimg.com/u/f42/16/92/04/37/bettie11.jpg

Kapható:

Az oldalam pedig:


Scary Time_Le Petit Scrap

Le Petit Scrap legújabb készlete, igazi Halloween-es, brrr. ijesztő elemekkel tarkított a javából! :) Sajnos, nem készítettem oldalt, nem volt jó a gépünk és így nem készültem el határidőre. Sebaj, majd a legközelebb. Mutatom a készletet, íme :














Kapható az alábbi boltokban:




Rossi Design-I Do! / RAK for Hékás

Rossi esküvői készlete, egyszerűen csodaszép. Romantikus, meghitt hangulattal teli készlet, igazi szerelmes hangulatban, így ebben az őszi fázós időben, öröm volt ebből a készletből dolgozni. 
A fotón Hékás/Brigi és párja látható, Nekik készítettem ezt az oldalt, esküvőjük alkalmából, sok szeretettel! 

Papírok:
A készletet megtalálod az alábbi boltokban:
DSA-nál és a
Az oldalam a készletből pedig:

Le petit Scrap - Endless garden


Le petit Scrap legújabb készletével, akár Csodaországba is
eljuthatunk. Színes, vidám, mesés készlet. 
Mától kapható a boltokban.
Ki más is ihlette volna az oldalam, mint kislányom Alíz . :)))




Az Én oldalam:


Rossi Design-Ct tagságom

Akkor most már biztos, hogy Rossi is felvett a csapatába. Jaj annyira örülök!! Ma kaptam egy e-mailt, melyben az új tagokat köszöntötte Rossi. Nagyon szép készletei vannak, jó kis csapata van, igyekszem aktív tag lenni itt is és alkotni sok szép oldalt. Köszönöm!! 
I hope that you'll have fun and you'll enjoy your stay!

Rossi

BettieScrap_Winter Dreams

Bettie Legújabb készlete már a boltokban! Brrrr. Kicsit télies, hűvös, de imádom!! Nagyon szép téli készlet mutatom: 
A készlet tartalmaz:
8 papirt
50 elemet
Clusters:
Album:

Embellissements:

Full Pack:

http://img709.imageshack.us/img709/2098/142514.gif

http://i42.servimg.com/u/f42/16/92/04/37/scrapb10.gif

http://i42.servimg.com/u/f42/16/92/04/37/hfpbln10.gif

Az Én oldalam a készletből:

Újult "erővel" , ismét

Sok időt kihagytam a scrappelésben az igaz...Nem magyarázkodom, de időm szinte semmi nem volt mostanában. Az internetünk is "rosszalkodott" így sajnos igen sok mindenről és Mindenkiről lemaradtam. Kicsit szomorú is voltam ez miatt. De újra belevágtam és nagyon örültem, hogy az elveszett Ct-tagságjaim közül, ismét 2-nél is lehetek. Az egyik le Petit Scrap-Johann, a másik BettieScrap. Szívből köszönöm Nektek, hogy a csapatotokban lehetek, igyekszem aktív tag lenni!!
A mai napon pedig, Rossitól is kaptam egy e-mailt, szeretettel vár a csapatába. Úgy örülök, el sem tudom mondani!! Egyenlőre ennyi Ct-bőven elég, úgy gondolom, ezek még beleférnek az időmbe, igyekszem. Ami a blogolást és az olvasást illeti, abban is szeretném utolérni magam, mert van mit bepótolni, úgy gondolom. Szép napokat kívánok Minden kedves barátomnak, üdvözlettel: Sziszi 

Esküvői képeslap(ok)

Egy kedves ismerősöm megkért, hogy készítsek esküvői képeslapot barátnője fotóiból. Örömmel álltam neki a feladatnak, hiszen egy esküvői képeslap elkészítése, szép ajándék is lehet egyben.

Felhasználtam:
Niki Art_Wedding Day készletét

és Beszteri WA-it. 
Köszönöm!