Boldog Karácsonyt!

Minden kedves barátomnak, vendégemnek, ismerősömnek és nem utolsó sorban olvasóimnak ezúton szeretnék,

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni!!

Le petit scrap - Tendence Pastel

Kicsit más, Johanntól. A most megjelent készlete nem Karácsonyi, henem vidám pasztell színes készlet. Szerintem az idei utolsó oldalam készült ebből a kit-ből, ugyan is nem marad időm többre, a Karácsonyi készülődésben és ebben az évben. Még a meglepi RAK oldalak is készülnek. Mutatom majd azokat is, már 2 el is készült. De előbb Johann készlete, íme:

 Az elkészült oldalam pedig:

Ha tetszik a készlet, az alábbi boltokban megvásárolhatod:



RAK- Ajándék Neked

Arra gondoltam, így Karácsony előtt, hogy aki erre a bejegyzésemre ír egy hozzászólást és küld egy fényképet az e-mailomra, annak nagy szeretettel készítek egy Karácsonyi Üdvözlőlapot. Már itt sorakoznak a gépemen a szebbnél szebb karácsonyi készletek és nagyon szeretnék ezzel meglepetést szerezni, Nektek. ( ne csak a "kötelező" oldlakat készítsem el). Várom nagy örömmel a képeket:
E-mailom: tundisziszi@gmail.com
Az előző bejegyzéseimben, megnézhetitek a Karácsonyi készletek Pv-it,
melyikből is készüljön az oldal.
Köszönöm! :))

Le Petit Scrap - Un jour pas comme un autre

Johanntól hoztam egy újabb Karácsonyi készletet. Már csak 1 hét Karácsonyig, az év legszebb Ünnepéig. Ezért is nagy öröm számomra az ilyen ünnepi oldalak elkészítése, olyan ünnepre hangoló. Nagy örömmel készítettem el ezt az oldalt. Egy ismerősömnek pedig Karácsonyi Üdvözlő lapokat fogok most a hétvégén készíteni. Majd hozom mutatni azokat is. De előbb íme a készlet:


Az oldalam pedig: 


 Ha tetszik a készlet, az alábbi boltokban megvásárolhatod: 



DouDou Design & Paprika - Nostalgic Feeling

Johanntól csodás meglepetést kaptunk, az általa megjelölt tervezők egyikének készletéből választhattunk amolyan karácsonyi ajándékként. Nagyon örültem neki, itt is köszönöm! DouDou Design és Paprika közös készletét választottam, íme: 
Az elkészült oldalamhoz pedig,
 Eudora Designs, Purple blossom8 template-t használtam fel:
A template-k használatát, még igen csak gyakorolnom kell, de azért megpróbáltam :)

A fotón, pedig mosolybabám: Lara ♥

Rossi Design - Cute like you

Rossi idei utolsó készlete, mos nem az Ünnepekről szól. Mostanában mindenütt ilyenek vannak, ezért üdítőleg hatott rám ez a készlet, csodaszép virágokkal, pasztell sárga és rózsaszínű elemekkel. Az oldalam kicsit egyszerű és romantikusra sikeredett.  Mutatom a készlet PV-t: 


 Az oldalam pedig: 


 A készlet megvásárolható: 

Bright - BettieScrap, Bettie Promo

Betti legújabb készletét mutatom, igaz nem az Én világom, de azért csak elkészült egy oldal. :)))
 A készlet tartalmaz :
- 6 papírt és

- 62 elemet
A készletet megvásárolhatod:
Az oldalam pedig:  

Golden Glow - BeeDeesign

Akkor mutatom is az elkészült oldalamat a nyeremény készletemből, 
de előbb a PV:
 

 Ha tetszik a készlet akkor ezekben a boltokban, megvásárolhatod.

MY STORES



OKC-Dear Chocolate by FDI Designs

Úgy gondoltam, jelentkezek egy OKC-ra is FDI-hez. Kaptam is az e-mailt, hogy tetszenek az oldalaim, örömmel venné Marie ha készítenék egy oldalt a ma megjelenő készletéből. Én pedig szintén nagy örömmel el is készítettem ezt az oldalt. A készlet PV-je:

Kapható :


Az Én oldalam pedig: 

Strong Winter - Le Petit Scrap

Johann legújabb készlete szintén télies, Ünnepi így ebben a Karácsonyváró időszakban. Nagyon jó volt ezzel a készlettel dolgozni, sok színes elem található benne, mutatom is :






















Az Én oldalam készletből:
 GSO - DST from Dida
Thank You!!



Tadaaam! Nyerteeem!!

El sem hiszem, hogy ez velem megtörtént! Ma reggel, mikor az e-mailokat olvasgattam, egy csodás meglepetés ért. Bedee-től kaptam egy levelet, melyben az állt, megnyertem a Golden Glow készletét. Húú, el sem hiszem!! Nagyon örülök és köszönöm szépen!! Gyönyörű a készlet, gyorsan le is töltöttem, hamarosan hozom az oldalt. Mutatom is a PV-t és "Mr. Random"-ot is. :))


Egy új aláírás, TifScrap-tól

Nagyon tetszenek ezek az ún. "aláírások" különböző scrap-es fórumokon, ezért kértem meg az egyik Ct-társamat TifScrap-ot, készítsen nekem egy ilyet. A blinkie-met is Ő készítette. Mindkettőt nagyon szépen köszönöm Neki! Mutatom az "új" aláírásomat, íme: 

Dido: Titok kihívása az SB-n.

Még novemberi kihívás volt ez a játék az SB-n, de most hullt le a lepel a titokról. Didó azt a feladatot adta, hogy az alábbi instrukciók alapján készítsünk egy oldalt és "vakon" lifteljünk az általa készített oldalt. Az instrukciók a következők voltak: 

"Az oldal leírása pedig a következő: Előre szeretném leszögezni, hogy aki esetleg iszonyú nagy késztetést érez arra, hogy betegyen egy háttérképet, nosza rajta, az elbírálásnál nem fog változtatni semmit. Az én oldalam egy nyári hangulatú, tengerparti kép, amelyhez nem kell egyáltalán ragaszkodjatok, bármilyen képből alkothattok, bármilyen hangulatot megragadhattok, amihez csak kedvetek van!

1. az oldal háttere: fehér, oh mily meglepő - csodálkoztok ugye?
2. az oldal hangsúlyos része a hullámvonal, ami az oldal bal oldalán található!

3. a mellékelt kukucskán mutatom, hogy mekkora részt foglal ez az alkotás az egész oldalhoz viszonyítva! Láthatjátok rajta a hullámvonal elhelyezkedését, az alkotás tetejét, alját, oldalait!

4. az egész kompozíció alapjául egy háttérpapír szolgál, középen elhelyezve, és MASZKOLVA!

5. a közepétől egy nagyon picit jobbra található a tényleges fotó, szintén maszkolva ( ugyan azt a maszkot használtam, mint a háttérkép esetében ), fekete fehéren!

6. a kép körül található egy keret, árnyékolva, az én esetemben kerek a formája!

7. a keret jobb alsó sarkában van egy virág, amely elég nagy és hangsúlyos.

8. a virág alatt nálam nyári, tengeri dolgok vannak díszítésként, de bármit használhattok.

9. a virág felett egy nagy buborék található.

10. az egész oldalon sok-sok buborékot használtam!
11. kép alatt ecseteltem, vízszintesen két wordartot is elhelyeztem
12. a virágtól lefelé, az oldal alja felé raktam kiegészítőket, gyöngyöket, amelyekből helyeztem el az oldal több pontján is ( láthattok belőle a kukucskán)

Nagyjából ennyi, ne akarjatok görcsösen ugyan olyat készíteni, a lényeg, hogy élvezzétek az alkotást, kapcsolódjatok ki!! "
Végül a kukucska:

Neki is álltam ennek a nagy falatnak, ugyan is ilyet még nem csináltam. Imádom Didó minimal stílusát ezért elhatároztam azért is belevágok, az eredmény pedig ilyen lett: 


 Az eredeti Didó oldal pedig ilyen :