Szünet...

Sajnos egy darabig nem lesz időm a blogot szerkeszteni, az oldalakat és a háttereket készíteni. Holnap költözünk, egy régi álmunk válik valóra. Szép családi házba megyünk vidékre, ahol már elférünk a gyerekekkel. Most az időmet a pakolás, dobozolás, csomagolás tölti ki. Holnap lesz a nagy nap! A Húsvétot már ott töltjük. Sajnos netem nem lesz egy darabig, mert ott még nincs kiépítve a hálózat, majd csak 1-2 hónap múlva. Addig sajnos nem tudok jönni, blogolni. Nem valószínű, hogy ráérnék egyébként mert 1000-nyi dolog lesz. Ha még is lenne egy kis szabadidőm, akkor készítek oldalakat és háttereket azért. Ha majd ismét lesz netünk akkor majd fel is teszem azokat.

Kívánok mindenkinek nagyon szép oldalakat és szép tavaszi napokat! Nem utolsó sorban pedig:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

ÜDVÖZLETTEL MINDEN KEDVES BARÁTOMNAK:



7 megjegyzés:

  1. Szia Sziszi!
    Ez azért igazán jó hír. Legalábbis szerintem klassz lehet egy családi házban gyerkőcökkel. Jó csomagolást és költözést, s lakjátok be az új fészketeket. (Ha még lesz időd, megírhatnád mailben hogy hova is költöztök, címet)

    VálaszTörlés
  2. Jó költözést, nagy most az öröm. Számold meg a sarkakat az új házban ;)
    Várunk vissza!

    VálaszTörlés
  3. Érezzétek jól magatokat az új házban.Siess vissza!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon Boldog Húsvétot!!!!
    Jó pakolászást!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sajnálom,hogy nem leszel,mindég csodálom az oldalad,küldtem mailt is de válasz sajnos nem jött,most már tudom miért nem:)
    gratula az új házhoz
    Kellemes Húsvétot neked is!

    VálaszTörlés
  6. Szia' az új blog címem http://gergigimpscrap4.blogspot.com

    VálaszTörlés