X factor vs Megasztár

Jó kis hétvégi programok ezek a tv-ben, pláne hogy mindkettőt szeretem. Igen is szükség van a tehetségekre és az új hangokra Magyarországon. Jól tette Friderikusz Sándor, mikor közbenjárt annak érdekében, hogy ne egy napon legyen a két tehetségkutató műsor, ezzel a véleményemmel gondolom nem vagyok egyedül. Mindkét műsorban van kedvencem, fura mert a műsor elejétől kezdve mindkettőnél drukkoltam, hogy a kedvenceim legyenek a fináléban, sőt esetleg Ők lesznek a befutók is. Nagy drukk nekik!! Talán úgy alakul, bejön a megérzésem, ki tudja..
Az X Factorban nekem Takács Nikolas a nagy kedvencem, fantasztikus egyedi hangjával és már a "Hallelujah"-al elkápráztatott és tanúbizonyságot adott a különleges tehetségéről és utánozhatatlan hangjáról. A mostani adásban pedig szívbemarkolóan gyönyörűen énekelt:

A Megasztárban pedig a szintén fantasztikus hangú Kökény Attilának drukkolok! Amit a mostani adásban is énekelt, hihetetlen! A Könnyű álmot hozzon az éj, zongora kísérettel pedig felejthetetlen!!:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése