Alkotói válság..

Azt hittem kilábaltam belőle..de sajnos ez nem teljesen van így. Nincs ötletem, kedvem semmihez. Lekötnek a Családi gondok, nem tudok most idefigyelni. Több időre van szükségem ahhoz, hogy ismét legyen kedvem alkotni. Nem akarom elrontani, magamat sajnáltatni meg végképp nem...Jól esnek a kedves bátorító szavak, sokat jelentenek nekem. KÖSZÖNÖM Nektek! Azért vagyok, olvasok nézelődök, teljesen nem tűntem el, csak ritkábban "alkotok", remélem most már a tavasszal együtt hamarosan a kedvem is visszajön, remélem legalább is. A következő bejegyzésem már vidámabb lesz, nem akarom magam teljesen lehúzni, abbahagyni sem. Inkább még pihenek és szüneteltetem egy kicsit. Remélem megértitek és nem veszítek így el mindenkit...
Legyetek jók, ha tudtok, üdv. Mindenkinek: Sziszi

Hiba az Én készülékemben van?

Nem tudom mi történt a blogspotommal...Kommentelni nem tudok..senkihez..Sorry.A sablontervezőmben sem működik egyik funkció sem..Már variáltam, kitöröltem, új sablont raktam és semmi, egyszerűen nem engedi és nem tudom miért. Amikor kommentelni szeretnék miután megírom, utána küldés..aztán nem történik semmi. Fel sem ajánlja a lehetőséget mint eddig, hogy miként szeretnék hozzászólást írni. Van valaki aki tudna nekem segíteni akár ebben vagy hogy a sablontervezőmmel mi történt abban esetleg? KÖSZÖNÖÖM!!

Újra itt...

Hosszú szünet után újra jelentkezem. Azt hiszem kicsit feltöltődtem, "szebbnek" látom a világot. Újult erővel vetem bele magam a scrap világába, remélem sikeresen . Sajnos egy pár Ct-be már nem vagyok, gondolom a hosszú távollétem miatt töröltek a fórumokról. De sebaj, nem bánkódom ennek is meg van az oka. Majd lesz másik, ha nem azt sem bánom. Attól még szeretem és csinálom is a scrapbookot, remélem ezentúl több idővel és energiával. Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és hiányolást, igazán jól esett. Mindenkinek jót kívánva, üdvözlettel küldök egy most készült oldalt, fogadjátok sok szeretettel!