A gondolat teremt. Kívánj!!!

Minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikusan, de van négy nap az évben, amikor minden teremtés 10 milliószoros erővel hat: gondold meg, mit kívánsz, mert ilyenkor könnyen valóra válhat álmod. A dharmacsakra nap a tibeti és a maya kultúra nagy karmikus ünnepe. Idén február 28-án, május 27-én, július 15-én és október 29-én arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben, mert a gondolat teremt és az energia vonzza a hasonló energiát.
buddhism

Az energia vonzza a hasonló energiát

Mi is ez a tízmilliószoros nap, amiről mindenki pusmog? A havi két alkalom mellett, amikor a Hold állása miatt minden teremtés százszorosan hat, évente négy „tízmilliószoros nap” is van a tibetiek szerint. A tibeti („nagy”) Buddha-napoknak tulajdonítanak ekkora karmikus erőt: sorrendben ez az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. (Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja február 25.) Bármit gondolsz és teszel ezeken a napokon, 10 milliószor több energia helyeződik megvalósulásukra. A több ezer éves megfigyeléseken alapuló elméletet a feng-shui hívei is átvették.

Ezen a négy napon, a dharmacsakra napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban, mely a szívcsakrával rezonál. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk, ez a karma lényege. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. A statisztikák szerint újhold és telihold napján mindig több a bűnözés, a baleset, a szülés, és az ember gyakrabban cselekszik meggondolatlanul, érzelmi alapon.

tibet

Teremtsd meg magadban a jövőt!

Hogyan használhatod fel a 10 milliószoros napokat arra, hogy boldogabb és sikeresebb légy? Ha valamit szeretnél elérni, „teremteni” – legyen az pozitív kisugárzás vagy egy jobb jegy a suliban – , ezeken a napokon mindenképpen gondolj rá sok-sok pozitív érzelemmel! Hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy kitűzött célod sikerült: vizualizálhatod, vagyis elképzelheted a srácot, aki tetszik neked (egyébként is 24/7 ezt teszed, ugye?), amint rád mosolyog, randira hív és te jól érzed magad vele, közben pedig minden szorongásod elmúlik. Fontos, hogy ne csak képeket vetíts magad elé, de a hozzájuk kapcsolódó érzésekre is koncentrálj! Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek, képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, lelki terhektől! Mindenkinek vannak olyan egész életét érintő lelki terhei, amiket nehezen visel. Lelkifurdalás, szégyenérzet, bizalmatlanság, zárkózottság – mindez természetes, a tibetiek szerint ugyanis aki fizikai testbe született a Földön, annak még van mit tanulnia önmagáról és a világegyetem karmikus törvényeiről. Ha negatív gondolatok merülnek fel benned, mondd ki hangosan: „elengedem a félelmet, a kishitűséget és az irigységet, szabad vagyok és boldog!” Hidd is el, amit gondolsz és mondasz, hiszen a nagy eredmények mindig a fejben kezdődnek. 
Forrás: Neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése