B.Ú.É.K!! 2011.

 Véget ért egy év..kezdődik egy új! Mögöttünk a múlt, előttünk a jövő! 

Minden kedves barátomnak és blogtársamnak szeretnék-e pár sorral sikerekben, egészségben, szeretetben gazdag Boldog Új Évet kívánni 2011-re! 

Minden jót, üdvözlettel: Sziszi

"Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!"


"A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet."


6 megjegyzés:

  1. Egy igazán sikeres következő évet kívánok számotokra is.

    VálaszTörlés
  2. Boldog ,örömteli, kreatív új évet kívánunk nektek!

    VálaszTörlés
  3. Drága Sziszi! Kívánom, hogy vedd "továbbnak", vagy "újnak" ezt az esztendőt is, mert szerintem ezek hordozzák a lehetőségeket, álmaink beteljesülését, és még sok-sok olyan dolgot, amelyet úgysem kerülhetünk el!
    De mindig legyen hitünk ahhoz, hogy van és érdemes tovább (figyeltem és tanultam Tőled)!
    Szeretettel ölellek: Margó

    VálaszTörlés