Kicsit másról..

Nem csak a scrapbook-ról..
Kedves blogtársamnál, Margónál jártam az imént és annyira meghatódtam a sorain...annyi szeretet és törődés sugárzik a szavaiból egészen meghatódtam. A mai rohanó világban igen ritkán adatik meg, hogy valaki ennyire őszintén és teli érzelmekkel írjon, csodálom nagyon.
Sok mindenen gondolkozom Én is mostanában, többek közt azon is, hogy szavakba öntöm Én is  a gondolataimat. A Család és a napi munka mellett  megfogalmazni és leírni, ami már "belül" nem fér el...Most így vagyok Én is...
Nagyon sokat számít nekem is  a Családom. A gyermekeim mosolya, szeretete rengeteg energiát ad. Mindennél többet ér ha őket boldognak és egészségesnek látom. A "kicsik" sajnos betegek voltak a napokban ami egy kicsit elszomorított, még nem teljesen gyógyultak, de már a "nehezén" túl vagyunk. 
Az első hónak nagyon örültünk, csak sajnos hamar elolvadt. Sebaj, lesz még hó az idén! Sok minden történik velünk mostanában. Készülünk a Mikulásra és lassacskán az év legszebb Ünnepére is, a Karácsonyra. Nagyon várjuk Mi is! Közben pedig, a nagylányom középiskolai felvételire is készül. 10-éig kell leadni a papírt, hol írja meg a központi felvételit. Nagyon izgatottak vagyunk ez miatt is. Rengeteg dolog foglalkoztat egyébként, lehet ez miatt is egy kicsit szétszórt is vagyok, de igyekszem odafigyelni amennyire csak lehet..

És megint a hobbim..Imádom a scrapbookot de nagyon. Kikapcsol és örömmel tölt el hogy alkothatok, ha pedig még tetszik is az oldalam, az sikerélménnyel tölt el. A kreatív csapatokba lenni pedig nagy kihívás és felelősség is egyben. Tartani a határidőket, beküldeni az elkészült oldalakat, publikálni stb. De imádom csinálni. Örülök, hogy egyáltalán Én ilyen csapatokban benne lehetek. Nagyon sok segítséget kapok amit igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni. Bizony van amikor nincs kedvem még ehhez sem, ilyenkor hagyom az egészet és elgondolkozom...Ilyenkor bizony előjön az a bizonyos "alkotói válság"...jobbnak látom ilyenkor, ha bele sem kezdek, mert úgy sem lenne belőle semmi jó dolog....Van így az ember nem igaz?
Egyszóval most ha nem is mindent tudtam megfogalmazni és leírni, de jó volt egy kicsit kiírni magamból és nem csak az "oldalaimat felpakolni"...Köszönöm hogy itt jártál és elolvastál...

 Íme egy pár kedvenc idézet:

"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az Életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az Élet."
(Schwindt Angela)


“Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.” (Marie Curie)

“Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.
Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz!
És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.”
(Will Rogers)

5 megjegyzés:

  1. Én sem fogalmaztam volna szebben!

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök, hogy írtál-kiírtál magadból valamit, Sziszi!
    Bennem sincs íráskényszer, csak ahogy úgy Te is mondtad, "ami már belül nem fér el"! ... és akkor nem is kell gondolkoznunk, csak hagyni, hogy járjanak az ujjaink:-)) Sokszor már ettől is megkönnyebbül az ember!!
    Nagyon szeretem Müller Pétert olvasni. Az Örömkönyv című könyvének a bevezetője a saját mottómmá vált:
    http://juma-szieszta.blogspot.com/2010/08/meg-kell-varni-mig-az-angyalok-sugnak.html
    .. hallom, és ilyenkor írok! Hallgasd és tedd Te is!
    Bár tudom, hogy Neked most még sok-sok már feladatod is van az életben, amiért tudod, hogy mindig fel is néztem Rád! .. és amikor látom a gyerekeidet az oldalaidon, mindig mosolyok a szívem, hogy ezért van erőd, még ha időnként el is fáradsz, ami meg teljesen természetes!!
    Szurkolok Nagylányodnak!!!!
    .. és jövök olvasni:-)))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, igazán jól esik, sokat számít Nekem!

    VálaszTörlés
  4. A mondataid és az idézetek után én is egy kedvencet írok.
    "Amióta lélegzetet vettél szeretlek
    Persze kifejezhetem bonyolultabban is."

    VálaszTörlés