Cewe 105. heti kihívás

A Cewe mostani kihívása igen nagy "falat" számomra. Olyan oldalt kellett ugyan is elkészíteni, olyan technikával, ami igen távol áll magunktól, vagy is még nem igazán megy az elkészítése. Nekem a fantasy és a pakolós oldalak nem nagyon "mennek", viszont iszonyatosan tetszenek, ezért immár másodszorra csak megizzadtam egy pakolós oldallal. Sokat inspirálódom Tinci és Brigi oldalaiból, igazán tetszenek az elrendezéseik, az árnyékolásaik meg úgy minden az elkészült oldalaikon. Krissz indított is a Cewe-n egy szuper fórumot ezzel kapcsolatban, érdemes meglesni, nagyon sok hasznos és érdekes infót és segítséget lehet olvasni és elsajátítani. Nekem így sikerült az oldalam: ( ÉÉÉÉssss igennnnn!!  Nagyon is kezdem megszeretni ezt a stílust! :)))))

Nagyon sok mindent használtam fel az oldalamhoz.
Azur Design papírokat, elemeket, Marilou elemeket és Hékás Wordartot, köszönettel!

3 megjegyzés:

  1. Ez valami fantasztikusan szép lett Szisziiiiii!!!!!!!! Ahh, csodálatos! Mostmár, most akkor megszeretted ezt a technikát? :-) Csak remélem, hogy IGEN, mert nagyon jól csinálod!!!! Őszinte gratuláció!!

    VálaszTörlés
  2. Különleges színvilágú jól sikerült kedves oldal.

    VálaszTörlés
  3. Azta, de örülök, hogy kipróbáltad! Gyönyörködtet szemet, lelket! Biztatólag hat rám, hogy próbálkozni fogsz még! Hajrá! Még! Ilyet!!! Sokat!!!!

    VálaszTörlés