Osli blogchallange week 1.

Osli blogját régóta olvasom, nagyon tetszenek a munkái a készletei. Ezért örömmel olvastam minap, hogy játéksorozatot hirdetett a honlapján. 2 hetente fog újabb és újabb feladatot adni, a nyertes (akit majd Mr. Randommal kisorsol) egy 5$-os kupont kap a ScrapDishnél levő boltjába. Látogassatok el a blogjára, jó kis játéksorozatnak ígérkezik! 
Az 1. heti feladat: 
Egy oldalt kell készíteni az új minikitjével. A megkötés pedig annyi, hogy minden elemet fel kell használni úgy, hogy látható, felismerhető legyen, viszont egy elemet többször is rá lehet pakolni. Lehet vágni, blendingelni, de átszinezni nem. Csak ezt a készletet lehet használni és plusz elemként csak fotó, vagy wordart használható.
Nagyon tetszik ez a játék, így izgalmasnak is tűnt számomra, mert hasonlóban még nem vettem részt. Így gondoltam megpróbálom. Sokat gondolkodtam hogy is legyen, de megoldódott a problémám, csak "összejött" egy oldal. Remélem, mindent sikerült "felpakolnom". Osli, köszönöm a játékot, várom a következőt! 
Az elkészült oldalam a minikitből:

4 megjegyzés:

  1. Ötletes és csodaszép! Mekkora már ez a lány! A fotókeret szenzációs Sziszi!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, hogy az órát keretként használtad. Tényleg így repül az idő? Most született a lánykád! (és már biztosítótűvel játszik) :D Köszönöm, hogy játszottál!

    VálaszTörlés
  3. Tuti a keret mindkettő, édes a babó! Szupa lett!

    VálaszTörlés
  4. De gyönyörű! Nagyon tetszik - többek között - a keretmegoldásod!!

    VálaszTörlés