Gorillaz-Titans Beharangozó

Szeptember 11-én a Budapest Titans csapata látogat Dunaújvárosba. A két együttes még sohasem találkozott hivatalos versenysorozatban, így érdekes találkozó várható.

A Titánok a közelmúltig a legjobbak közé tartoztak, de fokozatosan csúsztak egyre lejjebb a magyar amerikaifoci középmezőnyébe. Idén mindössze egy győzelmet mutathatnak fel a Divízió I-ben, amivel szemben négy vereség szerepel a tabellán. A kiesést valószínűleg elkerülik, de rájuk férne mutatójuk kozmetikázása.

A Gorillák három győzelemmel és két vereséggel állnak, így a 2010-es rájátszásról már sajnos lemaradtunk. Számunkra is a mérleg javítása az elsődleges cél, egy győzelemmel mi mutathatnánk fel az ötödik legjobb alapszakaszbeli eredményt. A könnyed siker alapkövetelmény, a csapatok tudása és idei teljesítménye között igen nagy különbség van.

Ezek ellenére sem vehetjük félvállról ellenfelünket, mert mint tudjuk az amerikaifociban bármi megtörténhet. Várjuk szurkolóinkat az Eszperantó úton, a Stadion melletti gyakorló pályáján, ahol mindent megteszünk a közönség szórakoztatásáért.

Kezdés: 15:00 Hajrá Gorillaz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése